elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
FITUR 2024

VÍDEO | Barrachina: “Volem que Castelló es convertisca en un ‘training camp’ ciclista”

Barrachina: “Volem que Castelló es convertisca en un ‘training camp’ ciclista”
Barrachina: “Volem que Castelló es convertisca en un ‘training camp’ ciclista”
  • La presidenta de la Diputació provincial aposta per revitalitzar el pròxim interior: “Pots estar al matí a Oropesa i a la vesprada a Forcall”

La presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, ha presentat en la Fira Internacional del Turisme (Fitur) la proposta per a revitalitzar el turisme d'interior amb quatre eixos: ciclisme, gastronomia i viatges de la tercera edat.

En este sentit, Barrachina ha urgit a “rearmar el turisme d'interior”. “On tenim l'avantatge enfront d'altres territoris és el ‘sol i platja’, que ja tenim consolidat, però hem de treballar el nostre interior, perquè som una província privilegiada i el tenim molt prop de la costa: pots estar al matí a Oropesa i a la vesprada a Forcall”, ha assenyalat.

“Hem d'aprofitar eixa proximitat per a revitalitzar l'interior, perquè tenim molt bon producte i molt bons hotels”, ha destacat.

Un camp d'entrenament ciclista

Així mateix, Barrachina ha destacat la proposta de ‘Castelló Cycling’ per a “que la província de Castelló es convertisca en un ‘training camp’ ciclista i que els amateurs vegen a la província com un camp d'entrenament”.

D'esta manera, Castelló intentarà explotar este vessant esportiu molt explotada en territoris pròxims com la província d'Alacant.

“Senyalitzarem les carreteres perquè tinguen més seguretat, netejarem i endreçarem les senderes BTT per al ciclisme de muntanya i crearem una xarxa de punts de bicis elèctriques i Biketools perquè les bicicletes movibles tinguen atenció en tota la província”, ha avançat Barrachina, que destaca que “l'esport és una de les eines que més ens poden ajudar al llarg de l'any per a desestacionalitzar el turisme perquè Castelló siga visitat des de l'1 de gener al 31 de desembre”.

Pujar