26 de setembre de 2020 26/9/20

Vicente-Ruiz: “Anem a seguir lluitant per a frenar el desmantellament de l’Hospital Provincial”

Vicente-Ruiz: “Anem a seguir lluitant per a frenar el desmantellament de l’Hospital Provincial” - (foto 1)

  La portaveu del Partit Popular de la Vall d’Uixó i secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, ha denunciat els continus atacs de la consellera de Sanitat, Carmen Montón, contra l'Hospital Provincial. “A les contínues retallades en sanitat en la província de Castelló com el tancament del banc de sang, l'eliminació de les revisions oculars per a xiquets i que s'hagen triplicat les llistes d'espera, cal sumar la fugida de talents de l'Hospital Provincial que és un centre de referència en oncologia i l'amortització de 17 places”.

  No obstant açò, “la consellera, avalada per Puig i Oltra, ho està desmantellant perquè vol que el Provincial siga un referent en operacions de canvi de sexe. Una ocurrència més de Carmen Montón”.

  Elena Vicente-Ruiz ha assenyalat que durant la visita la setmana passada a l'Hospital Provincial amb JJ Zaplana, coordinador de política social del PPCV en Els Corts Valencianes, “el sindicat CCOO, amb qui vam mantenir una reunió, ens va confirmar que el nou accelerador lineal no es podia engegar per falta de personal”. Segons la responsable popular, “estem davant les retallades més importants de la història de la sanitat”.

  I en tota aquesta situació, el PSOE de Tania Baños té un paper protagonista perquè valleros socialistes, de la llista de l'alcaldessa, estan col·laborant en aquest desmantellament. En aquest sentit, Vicente-Ruiz ha destacat noms com l'actual directora territorial de Sanitat, Azucena Martí, o el gerent de l'Hospital Provincial, Ximo Sanchís, que ja en 1995 va ser gerent del centre i va deixar un ‘pufo¡ de més d'1.300 milions sense consignació pressupostària. Més de dues dècades després, la història es repeteix.

  Per açò, Vicente-Ruiz ha preguntat “quina opinió té l'alcaldessa i destacats socialistes com el director territorial d'Ocupació, José Vicente Andrés, sobre aquest desmantellament i que actualment hagen 70 treballadors menys en el Provincial que al principi de la legislatura”.

   

  Pujar