30 de novembre de 2020 30/11/20

El PP urgeix a la Diputació un cim d'alcaldes davant el caos de la desescalada

El PP urgeix a la Diputació un cim d'alcaldes davant el caos de la desescalada - (foto 1)
  • Vicente-Ruiz: “És urgent que la Diputació recupere la gestió després de dos mesos amb el PSOE i Compromís amagats perquè Castelló isca d'aquesta crisi”

Com reobrir la piscina municipal?, quines mesures prendre davant l'arribada de turistes?, com adaptar els espais públics?, es podran realitzar algun tipus de festes? Aquestes són algunes de les qüestions que els municipis més xicotets de la província tenen damunt de la taula i, en moltes ocasions, sense tot just tècnics que puguen solucionar aquestes qüestions.

Per tot això, el grup popular en la Diputació de Castelló ha reclamat que es convoque de manera urgent un cim d'alcaldes. La presidenta del grup popular, Elena Vicente-Ruiz, ha assenyalat que “des del principi d'aquesta crisi, PSOE i Compromís en la Diputació actuen només a força de respondre al que demana el PP, per això els demanem ara que escolten als alcaldes de la província, als quals han d'ajudar davant el caos en la desescalada”.

La responsable popular explica que “hi ha desenes de qüestions que els alcaldes, encara que tinguen molt bona voluntat, no poden resoldre per la falta de tècnics i personal ja que són municipis molt xicotets i amb recursos limitats” per la qual cosa “és urgent que la Diputació recupere la gestió i que siga el motor, la institució que liderava el creixement de la província com va succeir en la passada legislatura”.

Vicente-Ruiz ha recordat que “sabem que es tracta de treballar, de tirar-li hores i d'escoltar als alcaldes perquè Castelló siga una província protagonista, amb garanties i amb seguretat”. Els populars han posat damunt de la taula 20 propostes concretes tant econòmiques, com a sanitàries i socials perquè la Diputació recupere el pols “i gestione en gran, ajudant els alcaldes a superar aquesta greu crisi”.

El PPCS ha estat celebrant reunions amb tots els alcaldes de la província “i des del mateix 16 de març hem hagut d'estar marcant el camí a PSOE i Compromís que han estat amagats i ara els demanem que actuen, que facen política en majúscules i pensen en gran”.

Pujar