elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Unió Musical Covarxina, primera a tornar a fer un acte musical a l'exterior en la província de Castelló.

La Unió Musical Covarxina, primera a tornar a fer un acte musical a l'exterior en la província de Castelló.
  MÉS FOTOS
  La Unió Musical Covarxina, primera a tornar a fer un acte musical a l'exterior en la província de Castelló. - (foto 2)
  La Unió Musical Covarxina, primera a tornar a fer un acte musical a l'exterior en la província de Castelló. - (foto 3)
  La Unió Musical Covarxina, primera a tornar a fer un acte musical a l'exterior en la província de Castelló. - (foto 4)
  La Unió Musical Covarxina, primera a tornar a fer un acte musical a l'exterior en la província de Castelló. - (foto 5)

  La societat musical de les Coves de Vinromà amb una trajectòria i dades que es remunten en la història a quasi 150 de la seua creació.

  Com la resta de societats musicals i resta d'activitats ha hagut de parar les seues activitats habituals durant el temps de confinament. No obstant això, no ha donat peu a estar encara així units i durant la quarantena també han fet algun projecte amb mitjans electrònics, tant en l'escola de música com amb tots els membres de la banda.

  Així doncs, ja han iniciat la seua activitat normal, amb les mesures de seguretat marcades per la conselleria junt amb la federació de bandes.

  Sent així els primers el dissabte dia 11 de Juliol en fer un acte musical al carrer en la província de Castelló, que en aquest cas ha sigut honrar a un dels components que ha faltat durant el confinament. En aquest cas és l'abanderat Enrique Sospedra qui els ha deixat i també recordant altre músic que els ha deixat en aquests dies que es Vicent Girona (Vicent el Pallero) trompetista.

  Pels que estan, els que no estan i els que vindran, la música mai pare i és l'essència de la Unió Musical Covarxina i un fet que així es reflecteix en el poble de les Coves i en tot el territori valencià.

  Aquest és tot un exemple per tirar endavant i a poc a poc tornar a la normalitat, amb aquest tipus d'actes musicals i culturals.

  Pujar