elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP treballarà per a corregir les corbes de la CV-160 entre Sant Joan de Moró i Vilafamés que el PSOE descarta per cinqué any consecutiu

El PP treballarà per a corregir les corbes de la CV-160 entre Sant Joan de Moró i Vilafamés que el PSOE descarta per cinqué any consecutiu
  • Vicente Pallarés exigeix per cinqué any consecutiu un Consell sensible per a corregir "corbes extremadament perilloses i millorar amb caràcter integral la totalitat d'una via imprescindible en la comunicació del sector ceràmic"

  • Acompanyat per la senadora i portaveu provincial del PPCS, Salomé Pradas, i pel diputat autonòmic del PPCV, Rubén Ibáñez, Pallarés considera 2023 com l'any "del canvi"

L'alcalde de Sant Joan de Moró i diputat provincial del PPCS, Vicente Pallarés, ha tornat a exigir, per cinqué any consecutiu "sensibilitat i resposta" a la demanda d'un municipi que demana una reforma integral de la CV-160 que connecta amb la població amb la veïna Vilafamés.

Des del punt quilomètric 5.000 al 5.500 "hi ha unes corbes que generen riscos als conductors i que podríem evitar si s'ampliara l'ample de la calçada entre 20 i 40 metres en els trams més perillosos". No obstant això, "l'objectiu no sols es limita a aquest mig quilòmetre, sinó que el que pretenem és que s'actue amb caràcter integral en la totalitat de la via", assenyala l'alcalde. Amb això, "aquests riscos indeguts acabarien. Perquè per aquesta connexió no sols circulen veïns, sinó també vehicles pesants de les empreses ceràmiques i és urgent resoldre el problema en llaures a protegir a tot el trànsit rodat".

En aquest sentit, Pallarés recorda que es tracta d'una via “imprescindible” per a la indústria ceràmica “ja que connecta a moltes fàbriques, atomitzadors i fins i tot mines, i la seua reforma milloraria la comunicació en una indústria que necessita tota la nostra ajuda”, al mateix temps que lamenta que "ens hàgem trobat amb un Consell absolutament insensible a les nostres demandes i per això desitgem que en 2023 arribe un canvi que de la mà de Carlos Mazón aconseguisca donar resposta a les exigències dels nostres veïns".

Una petició que l'alcalde i diputat provincial reivindica acompanyat per la portaveu provincial i senadora, Salomé Pradas, qui ha visitat la zona al costat del diputat autonòmic del PPCV, Rubén Ibáñez per a constatar els perills de la via. "En el PP estem convençuts que aquests riscos han d'acabar i ho farem amb un president, Carlos Mazón, sensible al territori i als veïns, que no margine a Castelló sinó que l'atenga i protegisca".

Un objectiu de canvi "que cada vegada més veïns ens reclamen", tal com assenyala Ibáñez, ja que "hi ha inversions com aquesta que els ajuntaments no poden resoldre perquè excedeix de les seues competències però a les quals el Consell de Ximo Puig dona l'esquena". Per a Ibáñez, "Mazón és el canvi que necessita Sant Joan de Moró i Vilafamés per a veure millorada la seguretat d'aquesta via, i és el que necessita la província de Castelló i la Comunitat Valenciana per a resoldre problemes, buscar solucions i generar oportunitats. Estem preparats per a fer-ho possible", ha conclòs el diputat autonòmic del PPCV.

Pujar