elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Ple de Torreblanca s'adhereix al Pla Edificant per a l'ampliació de l'institut

    El Ple de l'Ajuntament de Torreblanca ha aprovat l'adhesió al Pla Edificant de la Generalitat Valenciana, a través del qual es preveu dur a terme l'ampliació de l'IES 'El Prat' del municipi amb l'objectiu de millorar les instal·lacions del centre i eliminar els barracons.

    La sessió plenària també ha acordat la sol·licitud del reconeixement de La Passió de Torreblanca com Bé Immaterial de Rellevància Local, tràmit que compleix l'objectiu de posar en valor i constatar la importància d'aquesta representació, que també aspira a convertir-se en Bé d'Interès Cultural Autonòmic.

    L'adhesió al Conveni Marc de la Diputació sobre la contractació del subministrament elèctric ha estat un altre dels punts abordats.

    L'alcaldessa de Torreblanca, Josefa Tena, ha explicat que 'l'adhesió al Pla Edificant ens va a permetre aportar una solució a una de les reivindicacions històriques del municipi en l'àmbit educatiu. L'eliminació dels barracons de l'institut i la construcció d'un nou edifici milloraran substancialment l'activitat educativa d'alumnes i professors'.

    Pujar