elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torreblanca plasma la violència de gènere en una exposició als carrers realitzada per alumnes del col·legi

    Torreblanca ha exposat a l'aire lliure l'obra que els alumnes i alumnes del col·legi públic del municipi han realitzat amb motiu de la celebració de les Jornades contra la Violència de Gènere, organitzades per l'Ajuntament amb l'objectiu de visibilizar i combatir aquesta problemàtica social.

    Aquesta exposició, que el públic ha pogut contemplar en diferents punts del Carrer dels Murals, ha mostrat les creacions dels estudiants de 4art, 5é i 6é de primària.

    La mostra, titulada 'Un món sense violència de gènere', està emmarcada en les Jornades contra la Violència de Gènere celebrades entre l'1 i el 16 de desembre, que també han programat la projecció d'un curtmetratge, una taula rodona i un curs de defensa personal.

    El regidor de Participació i Joventut, Josep Garcia Moliner, ha destacat que 'les diferents accions programades han tingut bon acolliment, per la qual cosa fem un balanç molt positiu de les jornades. Aquesta exposició creiem és una fantàstica eina per treballar valors d'igualtat i implicar als més joves'.

    Pujar