elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torreblanca ofereix un Taller d'aus i construcció de caixes niu en l'Espai Natura

Torreblanca ofereix un Taller d'aus i construcció de caixes niu en l'Espai Natura
  MÉS FOTOS
  Torreblanca ofereix un Taller d'aus i construcció de caixes niu en l'Espai Natura - (foto 2)

  La Regidoria de Medi Ambient ha organitzat el Taller "Coneix les aus i construeix caixes niu", una activitat gratuïta que tindrà lloc en l'Espai Natura de Torrenostra aquest diumenge 16 de juliol.

  Es tracta d'una activitat dirigida a tots els públics que pretén difondre el valor paisatgístic i la diversitat d'aus que habiten en el parc natural del Prat. Els assistents també podran aprendre a fabricar diferents tipus de caixes niu, que posteriorment es col·locaran en els voltants del centre.

  Les places són limitades i les inscripcions poden realitzar-se en l'Espai Natura, en el correu electrònic espainatura@torreblanca.es o en el telèfon 964425184.

  Aquest taller forma part de l'ampli programa d'activitats oferides per l'Espai Natura orientades a la conscienciació mediambiental, les quals estan tenint molt bon acolliment.

  El regidor de Medi Ambient, Carlos Garcia, ha destacat que "les activitats que estem desenvolupant en aquest centre estan tenint un gran èxit de participació, la qual cosa ens confirma que hem de continuar sumant serveis i potenciant el turisme natural i sostenible associat al parc natural del Prat".

  Pujar