elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torreblanca impulsa el producte agrícola local junt a l'Associació d'Agricultors

    La Regidoria d'Agricultura està impulsant el producte agrícola local junt a l'Associació d'Agricultors Torreblanquins del municipi, creada recentment amb l'objectiu de potenciar la producció agrària de la població i cercar noves fórmules de recuperació dels productes autòctons.

    Actualment, des d'aquesta àrea s'està treballant conjuntament amb l'associació en la introducció de cultiu ecològic a través d'assajos en diferents parcel·les del municipi, els quals s'estan duent a terme amb l'assessorament de la Conselleria d'Agricultura.

    La cerca de sinergies amb el I Mercat de Proximitat i amb els restaurants i comerços locals, així com la visibilitat de la marca "Parc Natural" són unes altres de les vessants d'aquest projecte, en el qual també col·laboren les Regidories de Turisme i Medi Ambient.

    El regidor d'Agricultura, Carlos Garcia, ha explicat que "volem impulsar la producció agrària del municipi i potenciar el producte autòcton i, en aquest sentit, considerem que la creació d'aquesta associació és un pilar fonamental que va a permetre desenvolupar i posar en valor el producte agrícola local".

    Pujar