elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torreblanca fumiga el Prat amb helicòpter per a combatre els mosquits

    La Regidoria de Medi Ambient ha fumigat el paratge del Prat Cabanes-Torreblanca amb l'objectiu de combatre els mosquits i minimitzar les molèsties ocasionades per aquest insecte, acció que s'afegeix als tractaments des de terra que es realitzen durant tot l'any.

    Després de la petició del consistori a les Conselleries de Medi Ambient i de Salut Pública, s'ha aplicat aquesta fumigació aèria amb el bacteri bacillus, tractament autoritzat per als parcs naturals que danya aquest insecte, evita la seua proliferació i té un impacte mínim en el medi ambient.

    Les campanyes de conscienciació i formació a través de fullets informatius, xarrades o tallers són unes altres de les accions que s'estan duent a terme per a fomentar la col·laboració ciutadana, a més d'atendre les diferents peticions.

    El regidor de Medi Ambient, Carlos Garcia, ha assenyalat que "després dels esforços realitzats hem aconseguit que es fumigue amb helicòpter, una acció que enguany considerem necessària, ja que les pluges han impedit que els tractaments preventius amb bacillus per terra abasten tot el territori".

    Pujar