30 de novembre de 2020 30/11/20

Torreblanca disposarà d'un circuit Pumptrack per als joves

Torreblanca disposarà d'un circuit Pumptrack per als joves - (foto 1)

    La Regidoria de Joventut de Torreblanca ha impulsat la creació d'un circuit Pumptrack en la localitat amb la qual es pretén oferir nous espais recreatius i saludables per als joves, així com atraure usuaris d'altres punts.

    Es tracta d'un traçat nou i pioner per a la pràctica de la bicicleta que es pot recórrer sense pedalejar a través de l'impuls de la inèrcia pensat tant per a iniciats com per a experts, i que respon a les nombroses peticions d'un grup d'aficionats del municipi.

    Aquesta infraestructura està contemplada en el Pla 135 de la Diputació juntament amb la instal·lació d'un Skate Park en l'espai contigu, i comptarà amb una inversió total de 74.000 €.

    El regidor de Joventut, Josep Garcia, ha explicat que "amb la instal·lació del Pumptrack oferim als joves un espai lúdic per a la pràctica de l'esport que pretén ser un espai de trobada per a aficionats a la bicicleta. És un circuit molt innovador, la qual cosa convertirà a Torreblanca en focus d'atracció per a usuaris d'altres localitats".

    Pujar