elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torreblanca disposarà d'un circuit Pumptrack per als joves

Torreblanca disposarà d'un circuit Pumptrack per als joves

    La Regidoria de Joventut de Torreblanca ha impulsat la creació d'un circuit Pumptrack en la localitat amb la qual es pretén oferir nous espais recreatius i saludables per als joves, així com atraure usuaris d'altres punts.

    Es tracta d'un traçat nou i pioner per a la pràctica de la bicicleta que es pot recórrer sense pedalejar a través de l'impuls de la inèrcia pensat tant per a iniciats com per a experts, i que respon a les nombroses peticions d'un grup d'aficionats del municipi.

    Aquesta infraestructura està contemplada en el Pla 135 de la Diputació juntament amb la instal·lació d'un Skate Park en l'espai contigu, i comptarà amb una inversió total de 74.000 €.

    El regidor de Joventut, Josep Garcia, ha explicat que "amb la instal·lació del Pumptrack oferim als joves un espai lúdic per a la pràctica de l'esport que pretén ser un espai de trobada per a aficionats a la bicicleta. És un circuit molt innovador, la qual cosa convertirà a Torreblanca en focus d'atracció per a usuaris d'altres localitats".

    Pujar