elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torreblanca adecua una zona dunar del Prat per afavorir la implantació del chorlitejo

Torreblanca adecua una zona dunar del Prat per afavorir la implantació del chorlitejo

    Torreblanca ha iniciat els treballs d'adequació de la zona dunar del Prat amb la voluntat d'afavorir la implantació del Chorlitejo Patinegro, proposta emmarcada en les activitats d'educació ambiental de l'Espai Natura que s'estan duent a terme a través d'un projecte conjunt amb el Centre Ocupacional de Torreblanca.

    El regidor de Medi Ambient, Carlos García, ha participat en aquesta jornada, en la qual els usuaris d'aquest centre han començat a col·locar els troncs de fusta per delimitar la zona i protegir aquest espai.

    En les properes setmanes es continuarà amb aquesta activitat, ja que els participants estan preparant diferents cartells amb indicacions i dibuixos amb l'objectiu de fitar aquesta zona dunar i evitar l'accés de vehicles i persones.

    Tal com ha assenyalat Carlos García, regidor de Medi Ambient, 'gràcies a la col·laboració del Centre Ocupacional de Torreblanca anem a preservar les condicions d'implantació d'aquesta au, i a més estem impulsant una activitat educativa i de contacte amb l'entorn molt positiva per a aquestes persones amb discapacitat'.

    Pujar