elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torreblanca actuarà en la zona del mirador del Centre de Recepció per a millorar la visibilitat

    La Regidoria de Medi Ambient de Torreblanca actuarà en el mirador del Centre de Recepció per a millorar la visibilitat d'aquest espai amb vistes al Prat, en la part frontal del qual es tallarà una superfície de canyar de prop de 1.000 metres.

    Els treballs es duran a terme a partir del mes de setembre, ja que al llarg d'aquestos dos últims anys s'ha respectat l'actuació sobre les canyes per tractar-se d'una zona de cria de camallonga. Segons els tècnics, el període actual ja pot considerar-se idoni per a tallar el canyar sense ocasionar perjudicis a aquestos animals.

    Aquesta actuació busca condicionar la zona del mirador i millorar les condicions de visió d'aquells veïns i visitants que acudeixen a aquest punt d'observació de les aus que habiten al Prat Cabanes-Torreblanca.

    El regidor de Medi Ambient, Carlos Garcia, ha destacat que "el canyar més pròxim al mirador s'havia convertit en l'hàbitat d'aquest tipus de cigonyes, per la qual cosa hem considerat convenient respectar els temps d'aquestos animals i posposar els treballs. Ara ja podem tallar les canyes i millorar la visibilitat d'aquest punt tan concorregut".

    Pujar