elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torreblanca aconsegueix una subvenció per a la creació d'un Camper Park

    Torreblanca ha aconseguit una subvenció per a la creació d'un Camper Park en el municipi, àrea destinada al descans de les caravanes amb la qual es pretén potenciar el turisme i atreure als usuaris d'aquest tipus de transport.

    Aquest projecte de la Regidoria de Turisme està pensat per a la instal·lació de 30 caravanes i se situarà davant del Parc Natural 'El Prat' junt a la zona esportiva, i a escassos metres de la platja de Torrenostra.

    La creació d'aquest espai, que disposarà de les últimes prestacions en l'àmbit de la tecnologia i la sostenibilitat, comptarà amb una subvenció per a inversions turístiques sostenibles des del punt de vista financer (IFS) concedida per la Diputació amb una cuantia de 70.000 €, a la qual s'ha accedit per concurrència competitiva.

    L'edil de Turisme, Carlos Garcia, ha explicat que 'amb la creació d'aquesta àrea de descans per a caravanes sumem un nou atractiu turístic sostenible i innovador per l'entorn en el qual estará situat, en un espai privilegiat entre el Parc Natural, l'Espai Natura i la platja'.

    Pujar