elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La tempesta deixa els primers atrapats en els seus cotxes a Torreblanca i Vinaròs

Alcalà de Xivert
Alcalà de Xivert
  • Els bombers han hagut de salvar als ocupants de diversos vehicles en el nord de Castelló

Les tempestes que assoten aquest divendres la Comunitat Valenciana ja estan deixant els primers rescats en el nord de la província de Castelló.

Els bombers del Consorci Provincial han hagut de mobilitzar-se per a rescatar a dues persones atrapades a l'interior d'un vehicle atrapat a Torreblanca.

Vinaròs
Vinaròs

Poc més tard, de nou, una dotació ha hagut de desplaçar-se fins a un túnel de Vinaròs, on un altre cotxe estava atrapat per l'aigua amb una persona dins.

Des d'Emergències alerten de la situació de la província, en nivell taronja per fortes pluges, i adverteixen als conductors de la necessitat de conduir amb precaució per a evitar incidents.

La situació del trànsit també s'ha ressentit per les pluges a la ciutat de Castelló de la Plana, on s'han tancat els següents vials:

•Túnel Grup Lourdes
•Carrils auxiliars de la Ronda Nord (entre rotondes de jutjats i coneguda com a rotonda dels cavalls) per acumulació d'aigua en la calçada.
•El túnel de la ronda Nord està obert sentit eixida, però sentit entrada ciutat tancat al trànsit en el mateix tram, per acumulació d'aigua i fang procedent de Pintor Carbó.

 

Pujar