24 de setembre de 2020 24/9/20

Sant Mateu acull una jornada informativa sobre les ajudes Leader

Sant Mateu acull una jornada informativa sobre les ajudes Leader - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Sant Mateu acull una jornada informativa sobre les ajudes Leader - (foto 2)

  El saló de plens de l'Ajuntament de Sant Mateu ha acollit aquesta setmana una de les jornades informatives que, amb motiu de la segona convocatòria de la Generalitat Valenciana per a accedir a les ajudes Leader, va organitzar el Grup d'Acció Local Maestrat-Plana Alta.

  En la jornada, que va congregar a una vintena de participants, la gerent de l'entitat organitzadora, Marta Urban, va detallar les línies d'ajuda que contempla el programa de Desenvolupament Rural de la Comunitat Valenciana i va explicar els requisits que s'han de complir i els tràmits a realitzar per a optar a les ajudes.

  Entre els projectes subvencionables, destacar que les ajudes per a la creació d'empreses no agrícoles poden arribar a un import màxim de 60.000 euros.

  La pròxima jornada informativa es durà a terme a Vilanova d'Alcolea el dia 24 de gener, a les 18.30 hores, a la Casa de la Cultura.

  Recordar que, paral·lelament, la Diputació de Castelló a través dels centres CEDES ofereix cursos gratuïts de formació per a ajudar els sol·licitants a preparar els punts 1 a 5 del pla de viabilitat d'empresa. Les dates, llocs i horaris en les quals s'impartiran els cursos són: CEDES Sogorb: 23, 25, 28, 30 de gener i 1 de febrer (9.30 - 13.30) i CEDES Albocàcer: 23, 25, 28, 30 de gener i 1 de febrer (9.30 - 13.30). Les inscripcions poden realitzar-se online.

  Pujar