22 de setembre de 2020 22/9/20

Sant Jordi se suma al moviment Trashtag Challenge

Sant Jordi se suma al moviment Trashtag Challenge - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Sant Jordi se suma al moviment Trashtag Challenge - (foto 2)
  Sant Jordi se suma al moviment Trashtag Challenge - (foto 3)
  Sant Jordi se suma al moviment Trashtag Challenge - (foto 4)
  Sant Jordi se suma al moviment Trashtag Challenge - (foto 5)
  Sant Jordi se suma al moviment Trashtag Challenge - (foto 6)

  L'Ajuntament de Sant Jordi i l'Associació de Veïns Panoràmica s'han sumat al moviment Trashtag Challenge, un repte que s'està convertint viral en les xarxes socials i que té com a objectiu netejar de fem el medi ambient. Amb aquest lloable propòsit i proveïts d'utensilis per a fer la tasca , un grup de voluntariosos participants de totes les edats van recórrer l'entorn de la urbanització Panoràmica Golf recollint plàstics i tot tipus de residus. 

  L'alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, va participar activament en la iniciativa, "accions com aquesta tenen un impacte positiu en el medi ambient; eliminant el fem aportem el nostre gra d'arena per a aconseguir un planeta més habitable i, alhora, és una forma de conscienciar sobre la importància de cuidar i respectar el mitjà en què vivim", va assenyalar, alhora que va avançar que al  Trashtag Challenge realitzat, " li seguiran més i ho ampliarem a altres àrees del terme municipal". 

  Sánchez també va aprofitar per a agrair la implicació dels participants en el repte, "resulta una activitat molt gratificadora, perquè a més de gaudir d'una jornada amb persones compromeses amb la causa, es treballa pel bé comú i el de les futures generacions i el fet que hi haja xiquets i joves que també col·laboren, ajuda a promoure l'educació mediambiental i la cultura de la participació perquè prenen consciència del problema".  

  Tant l'alcalde com alguns dels participants van compartir imatges de l'activitat en les xarxes socials amb l'etiqueta #TrashtagChallenge i la seua aportació està tenint nombrosos seguidors en internet.

   

  Pujar