elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
PRESSUPOSTOS 2023

Sanitat anuncia inversions en centres de salut i hospitals de Castelló: aquestes són les previsions per a 2023

Sanitat anuncia inversions en centres de salut i hospitals de Castelló: aquestes són les previsions per a 2023
  • El conseller Miguel Mínguez assegura que es tracta d'un “pla ambiciós i viable. Són realitats”

El conseller de Sanitat Universal i Salut Pública ha anunciat a Castelló un pla d'inversions en infraestructures sanitàries. Es tracta d'un “pla ambiciós i viable”, segons el màxim responsable de Sanitat, per a qui “són realitats”. Així ho ha assegurat durant la seua visita a la capital de la Plana per a anunciar les inversions per a 2023 del seu departament.

En aquest sentit, al departament de salut de Castelló es destinaran 17,3 milions d'euros per a la millora dels centres assistencials. D'aquesta manera, a l'Hospital General de Castelló es duran a terme les actuacions per a l'ampliació del centre, en concret, l'ampliació i reforma del servei d'Urgències, de l'Edifici F i del bloc quirúrgic.

Quant als centres d'Atenció Primària es duran a terme actuacions per a la construcció del nou consultori auxiliar de Vilafamés, nou centre de salut d'Oropesa i nou centre de salut Herrero de Castelló.

Així mateix, en el departament de salut de Vinaròs es destinaran 5,1 milions d'euros per a dur a terme l'ampliació de l'hospital comarcal de Vinaròs i la nova helisuperficie sanitària. Quant als centres sanitaris, es contemplen actuacions en el nou CS Vinaròs II, nou CS d'el Forcall, nou consultori de Càlig i l'ampliació del centre sanitari integrat Benicarló.

Finalment, en el departament de salut de La Plana es destina un pressupost de 10,4 milions d'euros per a la millora de les infraestructures. D'aquesta manera, es durà a terme l'ampliació i reforma de l'Hospital de La Plana i es posarà en marxa la primera casa de parts de La Plana. A més, es durà a terme la construcció del nou centre de salut Vila-real IV, així com l'ampliació del CS Moncofa, CS La Vall d'Uixó i els consultoris auxiliars Montanejos i Borriana.

Per un altre comunicat, quant als Hospitals de Tala i Llarga Estada es destinaran 4,9 milions d'euros per a la reforma d'Hospital La Magdalena i per a l'adequació de l'Hospital de Dia de Salut Mental.

Pujar