elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Repte aconseguit: Un ciclista invident iguala el Desert de les Palmes a l'Everest ascendint 22 vegades seguides

Repte aconseguit: Un ciclista invident iguala el Desert de les Palmes a l'Everest ascendint 22 vegades seguides
  • Rubén Capdevila ha aconseguit la proesa per a recaptar fons per als xiquets amb càncer

MÉS FOTOS
Repte aconseguit: Un ciclista invident iguala el Desert de les Palmes a l'Everest ascendint 22 vegades seguides - (foto 2)

Un ciclista invident de Castelló ha aconseguit igualar l'altura del Desert de les Palmes a la de la muntanya més alta del món, l'Everest, ascendint 22 vegades consecutives.

Es tracta d'un repte solidari que ha completat este dissabte en una maratoniana jornada el castellonenc Rubén Capdevila per a recaptar fons per als xiquets amb càncer.

En total, 22 ascensos que han sumat 370 quilòmetres i 8.848 metres de desnivell acumulat per a buscar donatius per a l'ONG Aspanion Xiquets Amb Càncer.

“No sé com expressar tantes emocions viscudes durant el dia i tant d'afecte demostrat”, explica Capdevila. “M'he sentit abrigallat en tot moment”, explica el ciclista, que assenyala que per moments la carretera del Desert semblava “una marea de gent amb bicicleta” acompanyant-li en els seus ascensos, que s'han allargat des de l'alba i fins a caure la nit.

“És un dels reptes més durs que he tingut”, explica el ciclista, que compta amb 4 ors, 5 plates i 9 bronzes en campionats d'Espanya de ciclisme adaptat de ruta i pista.

Per a este repte ha comptat amb la col·laboració de 22 dels pilots que l'han acompanyat en els últims anys, guiant-li en el tandem des de l'ermita al restaurant del Desert una vegada i una altra en una eterna jornada per al record.

Pujar