elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP recupera el poder en 14 municipis de la província de Castelló

El PP recupera el poder en 14 municipis de la província de Castelló
  • En total governaran en 66 municipis i en altres dos estaran al capdavant de l'alcaldia la meitat de la legislatura

“El Partit Popular activarà la província perquè tots els castellonencs tinguen millors serveis i oportunitats”. Així ho indica la presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina, després de la intensa jornada del dissabte en la qual els nous alcaldes i alcaldesses que estaran al capdavant dels 135 municipis de la província van prendre possessió dels seus càrrecs.

La presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina, afirma que “la maquinària del Partit Popular ja està en marxa en els 68 municipis que compten amb un alcalde o alcaldessa popular” i que representen el 65% de la població de la província.

“Treballarem per a tots perquè la unió i l'esforç comú és l'única garantia perquè la província recupere el lideratge que mai degué perdre”, indica la líder provincial del PP.

La presidenta provincial del PPCS agraeix el suport majoritari que van oferir els castellonencs al projecte del PP el passat 28 de maig i que es tradueix en què els populars hagen recuperat l'alcaldia en un total de 14 municipis: Castelló, Burriana, Almassora, Benicarló, Torreblanca, Alqueries, Xilxes, Vilafamés, La Jana, Cortes d'Arenós, Fanzara, Ribesalbes, Cirat i la Pobla d'Arenós. A més, segons acords signats, el PP entra en el govern d'Orpesa i La Vilavella, i estarà al capdavant d'aqueixes dues alcaldies dins de 2 anys.

Així les coses, en total el PP de la província de Castelló estarà al capdavant de 68 alcaldies i de l'entitat menor Ballestar i forma equip de govern en 70 municipis. Ademés, el Partit Popular es fa fort en els municipis més grans de la província i aconsegueix investir alcaldes o alcaldesses a Castelló, Burriana, Almassora, Benicarló, Onda, Benicàssim, Segorbe, Peníscola, Moncofa, Alcalà de Xivert i Torreblanca.

Un total de 382.586 de les persones que viuen a la província de Castelló, és a dir el 65% de la població, tenen un alcalde o alcaldessa del Partit Popular.

El suport del PP també ha sigut clau per a propiciar canvis de govern, com és el cas de Morella, on el Partit Popular ha sigut determinant perquè arribe a la seua fi el règim de 32 anys de socialisme en la capital de Els Ports.

La presidenta provincial del PP de Castelló felicita a tots els alcaldes i alcaldesses que han pres possessió en tots els ajuntaments de la província perquè s'ha inaugurat una nova legislatura en la qual “ens deixarem la pell perquè es complisquen les mesures que portem en el programa i la finalitat del qual és millorar la vida de tots els castellonencs”.

Una sanitat de qualitat, baixar els impostos i millores urgents de les polítiques socials són algunes de les prioritats que determinaran les polítiques dels alcaldes i alcaldesses del PP en els municipis de la província de Castelló.

“Ha arribat el moment de tornar a activar la política per a gestionar i donar solució als problemes reals dels ciutadans. Els castellonencs no poden esperar més i el Partit Popular no els defraudarà”, ha garantit la presidenta provincial del PP, Marta Barrachina.

“El temps del conformisme, de no reivindicar ni lluitar s'ha acabat. El nostre projecte és per a tots. Nosaltres mirem a tots els castellonencs i volem deixar arrere els anys en què els qui han governat han mirat únicament cap a dins. Per això cada vegada hi ha més gent que vol sumar-se a aqueix canvi”, ha explicat la líder provincial del PP, Marta Barrachina.

Pujar