elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Radiografia del coronavirus a la Plana: El 0,28% de la població s'ha contagiat

Radiografia del coronavirus a la Plana: El 0,28% de la població s'ha contagiat
  • L'afecció de la pandèmia al departament de salut de la Plana es tradueix, segons les xifres oficials, en 529 contagis i 60 morts

La Conselleria de Sanitat ofereix des d'aquest cap de setmana les dades desglossades de l'evolució de la pandèmia per departaments: evolució diària de casos, defuncions, altes i taxa d'afecció més detallada, ja que fins ara només coneixíem les xifres per províncies.

Així, pel que respecta a l'àrea de salut de la Plana, que atén localitats com Vila-real, Borriana, Onda, Vall d'Uixó, Nules, Moncofa i altres pobles de l'interior, l'afecció de la pandèmia ha sigut del 0,28%. És a dir, el 0,28% de la població d'aquest àrea s'ha contagiat del coronavirus, un total de 529. La taxa de contagi, segons detalla aquesta infografia, és de 282,5.

Pel que respecta a la taxa de mortalitat, han mort seixanta persones. Traslladat a percentatges, significa que el 6,84% dels contagiats ha mort. A més, la taxa de mortalitat és de 32 persones sobre 100.000 habitants.

Així mateix, una altra dada ressenyable és que l'àrea de salut de la Plana concentra el 5,83% de tots els positius que s'han comptabilitzat en la Comunitat Valenciana (9.060). Aquest departament atén una població total de 187.258 habitants. Cal ressaltar que aquestes dades es corresponen amb l'última actualització, a data del 13 d'abril diumenge.

Segons les dades publicades en aquesta infografia, a data de 13 d'abril s'han registrat en la Comunitat Valenciana 9.060 positius de covid-19 i 876 morts. Així mateix, s'han recuperat ja quasi un terç dels contagiats, 2.803. Finalment, de les xifres globals destaca que hi ha actualment 1.428 pacients ingressats amb coronavirus en hospitals valencians i 316 en l'UCI.

Pujar