elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
BORRASCA ISAACK

Quatre municipis de Castelló suspenen les classes pel temporal de neu

Quatre municipis de Castelló suspenen les classes pel temporal de neu
  • Des de la vesprada del dimarts estan sense classe més de 900 alumnes dels col·legis i institut de Xèrica i Viver

Portell de Morella, Vistabella del Maestrat, Xèrica i Viver han suspés les classes en els seus col·legi i institut degut al temporal de neu que està deixant la borrasca Isaack que ha cobert de blanc tot l'interior de la província de Castelló.

Així, l'Ajuntament de Portell de Morella ha informat, a través del seu compte de Twitter, que s'han suspés les classes d'infantil i primària pel temporal de neu.

La imatge que es pot observar a través de la webcam de l'Agència Valenciana de Meteorologia (AVAMET) és completament blanca. Portell de Morella està coberta per un blanc mantell de neu.

De la mateixa manera, l'Ajuntament de Vistabella del Maestrat ha suspés les classes en infantil i primària com a mesura de prevenció.

La comarca dels Ports està en avís taronja pel temporal que està deixant la borrasca Isaack i quatre carreteres de la zona interior nord de la província de Castelló estan tancades i en cinc és obligatori conduir amb cadenes. Com la CV-125 que connecta Morella i Portell de Morella.

Classes suspeses a Xèrica i Viver

Com els avançava ahir elperiodic.com, més de 900 alumnes dels col·legis i l'institut de Xèrica i Viver estan sense classe des de la vesprada del dimarts, una suspensió de classes que contínua aquest dimecres, la jornada més inestable de tota la setmana en la Comunitat Valenciana.

Pujar