elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
BORRASCA ISAACK

Quatre carreteres tancades a l'interior nord de Castelló pel temporal de neu

Quatre carreteres tancades a l'interior nord de Castelló pel temporal de neu
  • Aquest dimecres és el dia més inestable de la setmana: la Comunitat Valenciana està en avís taronja i groc

El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat Valenciana ha informat que quatre carreteres estan tallades a l'interior nord de la província de Castelló pel temporal de neu, en cinc és obligatori circular amb cadenes i en una carretera el trànsit està condicionat.

Així, romanen tallades la CV-12 als Ports entre Santa Elena i Segona del Riu, la CV-15 entre Ares del Maestrat i Vilafranca del Cid, la N-232 entre Vallivana i sa Pobla d’Alcolea, així com la N-232a entre Font d’En Torres i Pobla d’Alcolea als Ports.

Així mateix és obligatori portar cadenes en la CV-124 entre CV-14 i Castellfort, la CV-125 entre Morella i Portell de Morella, la CV-14 entre Morella i el Forcall, la CV-170 fins al límit amb la província de Terol i la N-232a entre Vallivana i la Roca.

Per part seua, en la CV-15 entre Ares del Maestrat i Vilafranca del Cid la circulació està condicionada.

Així, el Consorci Provincial de Bombers de Castelló té en marxa el dispositiu especial de nevades per a “iniciar un dur dia de treball” amb tots els mitjans mobilitzats al llarg de tot l'interior de la província.

El dia més inestable de la setmana

Aquest dimecres 8 de febrer és el dia més inestable de la setmana amb neu, pluja i temporal marítim en la Comunitat Valenciana que està en alerta taronja a l'interior de Castelló i en avís groc en el litoral de Castelló, la meitat interior i litoral de València, el litoral sud de València i el litoral nord d'Alacant, a més de tot el litoral des de Guardamar del Segura fins a Vinaròs que està en avís groc.

Pujar