27 de novembre de 2020 27/11/20

El PSPV avisa de que la província no pot esperar a 2018 perquè arriben les inversions de Rajoy

    La vicesecretària provincial de Relacions Institucionals del PSPV-PSOE, Estíbaliz Pérez, lamenta la nul·la sensibilitat del Govern d'Espanya del PP amb la província de Castelló, "perquè cada vegada que té ocasió, no dubte a tirar-nos damunt un pitxer d'aigua freda". L'últim, la passada Setmana Santa, quan el ministre de Foment, Iñigo De la Serna, va vindre a la Comunitat per a dir-nos que el seu govern no té intenció de millorar les inversions de 2017 en el tràmit parlamentari dels Pressupostos Generals.

    Després de reduir a la mitat les inversions en la província respecte a 2016, ara ens diu que hem d'esperar als comptes públics de 2018 per a començar a veure projectes. Però el que ocorre és que esta terra no pot esperar, perquè necessita posar-se en marxa com més prompte millor.

    A més, "els castellonencs ja no creiem en paraula de Rajoy i els seus ministres perquè porten fent-nos falses promeses des de 2012, que mai complixen". Promeses incomplides i desaires mentrestant, lamentablement, "la resposta de la presidenta valenciana del PP, Isabel Bonig, i del diputat per Castelló, Barrachina, és l'obedient cabotà".

    Ens castiguen sense carreteres, sense corredor mediterrani, sense quarters, sense la comissaria de Vila-real i damunt, quan se li planteja el greu problema pel qual travessen les Rodalies entre Castelló i València i les inexistents Rodalies fins a Vinaròs, ens diu que hi ha peticions d'inversions en tota Espanya i que cal prioritzar, una resposta que coneixent Rajoy i el seu govern, "ens fa sospitar que significa també en esta apartat pensa deixar a Castelló sense les inversions que necessita".

    Pujar