elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El nou primer ministre de Regne Unit i els seus estiuejos a Castelló

El nou primer ministre de Regne Unit i els seus estiuejos a Castelló
  • El milionari Rishi Sunak va passar diversos estius en un poble de la província

Després de l'efímer pas de Liz Truss pel número 10 de Downing Street, ocuparà el càrrec de primer ministre del Regne Unit Rishi Sunak.

El nou ‘premier’ d'arrels índies va nàixer en els anys 80 en la localitat de Southampton en 1980 i amb el pas del temps es va convertir en milionari, ja que s'estima que compta amb un patrimoni de 800 milions d'euros.

Una fortuna que li ha portat per l'ample i llarg del món. No obstant això, abans de convertir-se en un eminent home de negocis, Sunak va estiuejar en la costa de Castelló, concretament en Alcossebre.

Així ho explica el llibre ‘Going for Broke: The Rise of Rishi Sunak’ escrit per la ploma de Michael Ashcroft i publicat en 2020. O, traduït al castellà, ‘Jugar-se el tot pel tot: L'ascens de Rishi Sunak’. I és que molts analistes consideren al nou ‘premier’ com un home fet a si mateix.

En qualsevol cas, en aquesta biografia es recorda que la seua família “de tant en tant la seua família viatjar a l'estranger acceptant una invitació per a quedar-se a l'apartament d'estiu de David i Janet Parnell en Alcossebre, a una hora amb cotxe al nord de València, en la costa aquest d'Espanya”.

Va ser als anys 90, quan el polític estudiave al col·legi i “van ser diverses vegades”, recorda el biògraf, que recupera el record dels hostes: “Encara tenim les postals que ens van deixar allí, dient: Volguda Janet, David... de Yash, Usha, Rishi, Sanjay i Raakhi, gràcies per permetre'ns quedar-nos al seu apartament”, recorda el mateix David.

“Volien pagar-nos, però vam dir: No, no heu de pagar-nos res”, els va explicar David, l'amic de la família estiuejant en aquesta zona d'Alcalà de Xivert.

“El complex d'apartaments, a aproximadament 15 minuts amb bici del poble, tenia una pista de tennis”, un detall que recorden amb especial interès, ja que en la seua família havien sigut bons jugadors. Allí passaven gran part del seu temps de vacances.

“També teníem bicis”, recorda aquest amic de la família, que recorda “solien anar al poble i tornar. És una zona rural, tranquil·la, així que venien a la platja, jugaven al tennis i anaven amb bicicleta”.

Si tens alguna informació, foto o vídeo interessant del teu municipi, pots posar-te en contacte amb ELPERIODIC.COM escrivint un missatge privat a través de les nostres xarxes socials en Facebook, Instagram i Twitter, escriure al correu hola@elperiodic.com o via Whatsapp a través del número 682 03 06 02.
Pujar