elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

A presó per violar a l'empleada de la llar que acaba de contractar a Benicarló

A presó per violar a l'empleada de la llar que acaba de contractar a Benicarló
  • La víctima va tardar diversos dies a recuperar-se de les lesions que li va causar

L'Audiència de Castelló ha condemnat a sis anys de presó a un home que va violar a l'empleada de la llar que acabava de contractar.

A més, haurà d'indemnitzar a la víctima amb més de 10.000 euros pels danys morals que va patir a conseqüència dels fets.

La Secció Primera de l'Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a l'home per un delicte d'agressió sexual, per al qual aprecia l'agreujant de reincidència, a aquest home que va violar a la dona que acabava de contractar perquè netejara el seu habitatge i cuidara dels seus pares.

La Sala també li condemna al pagament d'una multa de 360 euros per un delicte lleu de lesions, ja que la víctima va patir diferents ferides a conseqüència dels fets.

La sentència, dictada després que les parts aconseguiren un acord de conformitat, estableix la indemnització en 10.320 euros a favor de la víctima pels danys morals que va patir i pels dies que va tardar a curar de les seues lesions.

Els fets van començar sobre les 12 hores del migdia del 24 de setembre de 2020, quan el condemnat va coincidir amb la dona en un carrer de Benicarló i, després de seguir-la durant uns metres, va iniciar una conversa amb ella en la qual li va oferir 300 euros per netejar en el seu xalet i cuidar dels seus pares.

La víctima va acceptar i tots dos es van desplaçar en taxi fins a l'habitatge del penat, situada a Vinaròs. Després de començar a treballar, sobre les 16.30 hores, l'home va fer pujar a l'empleada a la planta superior de la casa, es va tancar amb ella en una de les habitacions i la va forçar sexualment, mentre li bufetejava i li agafava del pèl.

La perjudicada, que va aconseguir finalment escapar i telefonar a Emergències, va patir lesions en els homes i els genolls de les quals va tardar 8 dies a curar.

Pujar