5 de desembre de 2020 5/12/20

El PPCS reclama a Sánchez un pla de reactivació de l'ocupació i test massius per a Castelló

El PPCS reclama a Sánchez un pla de reactivació de l'ocupació i test massius per a Castelló - (foto 1)
  • Els populars urgeixen l'arribada de proves massives per a la província de Castelló i una agenda econòmica per a superar la pandèmia

El Partit Popular de Castelló ha reclamat hui al president del Govern, Pedro Sánchez, posar en marxa de manera urgent un pla de reactivació de l'ocupació i l'arribada de test massius a la província de Castelló.

El diputat nacional, Óscar Clavell, ha explicat que “és urgent que tinguem en marxa les mesures per a eixir d'aquesta crisi sanitària i només amb els test fiables i massius es pot solucionar” per a “que es realitzen entre el personal sanitari, les forces de seguretat i de la població en general”. “Volem que la gent de Castelló tinga els mateixos drets que les ministres socialistes que no parisquen de repetir-se el test”.

El responsable del PP ha recordat que “cal posar en marxa ja un pla de xoc urgent per a pal·liar el nombre de contagis, evitar més morts i  els estralls econòmics en  aturats i tancament d'empreses durant la pandèmia” i “el PP continuarà sent lleial, més que Podemos amb el Govern, però és necessari que es prenguen mesures reals ja”.

Clavell recorda “la gravetat econòmica d'aquesta situació al sector turístic, a la nostra indústria, a la nostra construcció, als més de 40.000 autònoms i hem de ser capaços de donar-los una resposta eficaç, no usar aquesta situació per a voler imposar el  model comunista de Podemos” sinó apostar per “la recuperació i el creixement”.

Pujar