elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PPCS: "El PSOE duplica els convenis “a dit” després d'anunciar la seua desaparició"

PPCS: "El PSOE duplica els convenis “a dit” després d'anunciar la seua desaparició"
  • Salvador Aguilella, diputat provincial del PP, lamenta la "hipocresia" del PSOE que “ens ha contat un conte que ni ells mateixos es creuen. Fan el contrari al que diuen”

El PSOE ha duplicat en dos anys els convenis singulars que va anunciar en 2019 que anava a eliminar. Quasi 150 “convenis discrecionals” o “a dit”, tal com els va definir el PSOE fa dos anys, són els previstos per a aquest exercici 2021 superant en número els subscrits pel PP en el seu últim any de mandat.

El PSOE “va arribar a la Diputació i ens va contar un conte que ni ells mateixos es creuen”, ha assenyalat el diputat provincial del PP, Salvador Aguilella. “L'única cosa certa és que la fórmula del conveni singular, que nosaltres utilitzem durant el nostre mandat per considerar-lo un procediment útil i àgil per a determinades intervencions, va ser criticat i menyspreat pel PSOE que ara els consumeix sense mesura”.

En efecte, en 2021 el PSOE demostrarà “que fan tot el contrari al que diuen”. Només aquest dimarts 27 d'abril, en comissions, el PSOE va subscriure 9 convenis singulars “que ens semblen absolutament oportuns sempre que siguen necessaris. Nosaltres mai criticarem una eina que va ser útil i sens dubte ho continua sent”. “El que resulta lamentable i reprotxable és que el PSOE els rebutjara i ara s'entregue a ells sense límits. No es pot mentir d'una forma tan descarada”.

Des del Grup Popular en la Diputació Provincial reclamen al PSOE coherència. “Exigim al PSOE que va anunciar la fi d'aquesta mena de procediments que explique ara per què els està utilitzant. I que demane perdó. Perquè les seues acusacions de fa dos anys xoquen radicalment amb les seues actuals decisions. I la ciutadania no mereix tindre un govern que els mentisca, el que esperen dels polítics és que es posen a treballar per a evitar que la província s'afone. I a això el PSOE, lamentablement, arriba ja tard”.

Pujar