elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PPCS exigeix a Consell i Diputació "menys fotos i més metges" per a salvar vides a l'Hospital Provincial

El PPCS exigeix a Consell i Diputació "menys fotos i més metges" per a salvar vides a l'Hospital Provincial
  • L'inici de les obres de l'edifici oncològic “arriba molt tard, després d'anys de bloqueig del PSOE i acompanyat de crítiques per part dels professionals de la sanitat que exigeixen contractes, recursos i respecte al seu treball”

El Partit Popular de Castelló portarà al pròxim ple de la Diputació Provincial la seua demanda de “una sanitat pública i de qualitat per a la província enfront d'un PSOE que es fa fotos i acomiada a metges”. En opinió de la diputada provincial del PPCS, Nieves Martínez, “ahir la consellera de Sanitat, Ana Barceló, i el president de la Diputació, José Martí, no van tindre complex a donar-se un bany de flaixos en l'inici formal de les obres de l'edifici oncològic. Venen per a anunciar unes obres que arriben tard perquè s'han dedicat a bloquejar-les any rere any. I, no obstant això, no apareixen per a entrevistar-se amb els professionals que exigeixen més contractes de metges en lloc d'acomiadaments”.

La diputada provincial del PPCS exigirà el dimarts en ple la defensa de la sanitat pública amb l'Hospital Provincial com a referent, així com el cessament del desmantellament del *CICU. “En un moment en el qual Ximo Puig acudeix a Madrid i exigeix descentralitzar serveis, resulta sorprenent que siga aqueix mateix president el que decideix centralitzar el CICU i privar a la nostra província d'un servei d'urgències que salva vides des de fa 30 anys”.

En aqueixa mateixa línia, Martínez reclamarà la reobertura de la cambra hiperbàrica de l'Hospital Provincial que roman tancada provocant un minvament en la salut a milers de castellonencs. I “exigim que es contracte metges, perquè és el que exigeixen els professionals tal com van denunciar ahir en un comunicat els sindicats CCOO i UGT”. “Una demanda que lluny de ser atesa és ignorada amb 563 acomiadaments executats en plena pandèmia”.

Des del PPCS, “exigirem al president de la Diputació, que ahir va gaudir fent-se fotos a l'Hospital Provincial, que torne al centre hospitalari però en aquesta ocasió per a escoltar als qui salven vides cada dia. A defensar i protegir el seu treball posant fre al desmantellament que el Consell ha previst per a aquest Hospital, atacant la seua línia de flotació amb la modificació d'estatuts. I reclamant contractes i no acomiadaments, perquè és el que mereixen les famílies de la nostra província, la sanitat pública de qualitat que el PSOE desmantella”.

Pujar