1 de desembre de 2020 1/12/20

El PPCS arreplega les demandes de la plataforma en defensa de l'agricultor per a protegir la taronja de Castelló

El PPCS arreplega les demandes de la plataforma en defensa de l'agricultor per a protegir la taronja de Castelló - (foto 1)

  El candidat número u al Congrés dels Diputats pel Partit Popular de Castelló, Óscar Clavell, ha mostrat el seu suport al sector citrícola castellonenc durant la reunió que ha mantingut aquest matí amb la plataforma en defensa de l'agricultor.

  Clavell ha assegurat que “reivindicaré a Madrid, governe qui governe, que s'aplique la clàusula de salvaguarda perquè no tinguem a veure mai més nostres taronges veuen el sòl o penjada dels arbres”.

  El candidat del PPCS ha assenyalat la importància d'exigir als productes de tercers països les mateixes condicions fitosanitàries que a les nostres taronges. “És justa la reivindicació de la plataforma perquè els productes forans competisquen en igualtat de condicions que els autòctons de Castelló”.

  Així mateix, Clavell ha lamentat la falta de sensibilitat del PSOE que “en la pitjor campanya de la història, el president Pedro Sánchez ha fet oïdes sordes a les demandes dels agricultors i el ministre socialista d'Agricultura quan ha vingut a aquesta terra ha sigut per a riure's dels agricultors”.

  Al costat de Clavell han estat presents en la reunió el candidat a l'alcaldia del PP de Nules, la candidata autonòmica Marisa Mesquita i la candidata nacional Inma Yáñez.

  Pujar