elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Pobles que no pots perdre't en la Comunitat Valenciana

Pobles que no pots perdre't en la Comunitat Valenciana
  • Des de municipis de l'interior fins a localitats amb platges infinites

La Comunitat valenciana alberga pobles de tota mena. Des de façanes blanques i finestres blaves que et fan creure que estàs en una pel·lícula, passant per les platges infinites amb aigua cristal·lina, fins a pobles xicotets d'interior amb un encant que no trobaràs en altres regions.

Castelló

Si visites la província de Castelló no pots no passar pel municipi de Fanzara, o més aviat, pel municipi que alberga un autèntic museu a l'aire lliure. Si t'encanten les fortaleses i la història la teua localitat a la província és Morella, on destaca el seu castell. Però, també cal nomenar el castell del Papa Lluna, on els teus ulls guardaren una autèntica postal del castell supervisant la mar de Penyiscola. A l'interior de la regió, les vistes més espectaculars i les rutes que deixen amb la boca oberta les té la localitat de Xodos.

Fanzara
Fanzara

València

Cuevas, geleres, carrers medievals i un encant impressionant és el que descobriràs en el municipi valencià de Bocairent. En Chelma, podràs gaudir del seu preciós barri andalusí. En els seus voltants, els romans van construir un camí d'aigua que, hui dia, és una ruta realment impactant per la seua bellesa. Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO han sigut declarades les famoses barraques de pedra seca de Chulilla i Ademuz, visita que no pots perdre't si estàs per la província de València.

Bocairent
Bocairent

Alacant

En aquesta província predominen les localitats de costa. No obstant això, moltes d'elles alberguen barris antics tan impressionants com les seues platges, com és el cas de Dénia. Un altre municipi, l'interior del qual et sorprendrà per les seues façanes blanques coronades amb cúpules blaves o Benissa i digne de postal és Altea. A més, quanta amb un gran passeig Ecològic. Encara que, un dels pobles més encantadors de la regió alacantina està a l'interior i es tracta de Castell de Guadalest. L'església i les casetes penjades de les roques amb l'embassament als seus peus et deixaran sorprés.

Altea
Altea

Pujar