elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La piscina municipal de la Jana obri amb uns vestuaris nous

La piscina municipal de la Jana obri amb uns vestuaris nous - (foto 1)

    La Jana estrena aquest estiu unes piscines amb els vestuaris renovats. Estes obres s'enquadraven en el pla 135-2 de la Diputació de Castelló de l'any 2018 i han tingut un cost de 68.500€, més unes millores que s'han fet i no estaven previstes en el pressupost inicial i de les que es farà càrrec l'Ajuntament de la Jana.

    Les obres de remodelació de la piscina municipal han consistit en la remodelació integral dels vestuaris de la piscina incloent tota la fontaneria, fusteria, portes i finestres, una nova redistribució de l'espai per fer-la més funcional i al mateix temps s'ha canviat tota la corona que envolta la piscina per una de nova, s'han suprimit uns trampolins molt perillosos que hi havia i s'ha rejuntat tot el sòl de la piscina.

    També s'han fet altres millores com posar aparcabicicletes, millorar l'enjardinament i dotar als vestuaris de mobiliari nou.

    “L'Ajuntament de la Jana ha invertit en la piscina municipal més de 135.000€ els últims dos anys i hem convertit un espai totalment degradat en una piscina adaptada a les necessitats del segle XXI per a que la tota la gent que viu al poble o ens visita a l'estiu puga gaudir d'estes instal·lacions”, ha conclòs l’alcalde de la Jana, Domingo Tolós.

    Pujar