elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 150 parelles participen en el torneig de guinyot més gran de Castelló

Més de 150 parelles participen en el torneig de guinyot més gran de Castelló
  • El torneig se celebrarà a Betxí el pròxim 4 de juny i es repartiran premis per més de 6.000 euros

Betxí acollirà el torneig de guinyot més gran de les comarques de Castelló, organitzat per l'associació cultural Tapete de Oro. El campionat se celebra el dissabte 4 de juny i es calcula que participaran més de 150 parelles, superant així la previsió inicial de places.

L'èxit del Torneig de Guinyot de Betxí està garantit, ja que les inscripcions han desbordat les expectatives. Amb un premi per al guanyador de 4.500 euros, seran més de 150 parelles les que es disputaran el trofeu. A més, el segon classificat rebrà 800 euros, 400 euros per a la tercera parella i els quarts s'emportaran 200. Més enllà del premi en metàl·lic, es repartiran desenes de pernils i lots d'embotits.

Les inscripcions, que són de 60 euros per parella, inclouen l'esmorzar i el menjar. El dissabte 4 de juny arrencarà el torneig a les 08.00h del matí, amb la recollida de les acreditacions i l'esmorzar. Després començarà la lligueta de grups i els classificats disputaran la segona fase, les eliminatòries. Al migdia hi haurà un menjar i després un bingo popular.

L'alcalde del municipi, Alfred Remolar, ha assenyalat que “és un orgull que les associacions locals organitzen aquest tipus d'esdeveniments, promoguen accions i oferisquen oci per a la gent de Betxí, a més en aquest cas també atraurà a gent de municipis del voltant”.

El campionat es va intentar organitzar en anys anteriors, però ha hagut d'ajornar-se en diverses ocasions per la pandèmia de la Covid-19. Ara, per fi, és una realitat i els aficionats al guinyot han acollit el torneig amb els braços oberts.

Pujar