elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El parc natural de la Serra d'Espadà acull la XVI Trobada dels seus Pobles

El parc natural de la Serra d'Espadà acull la XVI Trobada dels seus Pobles

  El pròxim 29 de setembre se celebrarà a Tales la setzena edició de la Trobada dels Pobles del parc natural de la Serra d'Espadà, on participaran els 19 municipis que formen part del Parc Natural. L'acte coincideix amb el vigèsim aniversari de la declaració de l'espai com a Parc Natural i les activitats que es duran a terme pretenen donar a conèixer l'àrea i els seus municipis.

  La Trobada, que compta amb el suport de la Universitat Jaume I de Castelló, pretén establir vincles entre les persones que viuen a la Serra d'Espadà i crear un espai que facilite el contacte entre les associacions i els pobles del dit territori. La jornada començarà a les 09.00 h del matí amb una ruta interpretada pels voltants de Tales amb l'objectiu de donar a conèixer els atractius amb què compta el municipi castellonenc. Posteriorment, a les 11.00 h s'inaugurarà la trobada.

  Activitats

  Al llarg del dia, els participants podran conèixer els productes i els recursos turístics del Parc Natural i tindran l'opció de gaudir de nombroses activitats com un tast i maridatge de vins i formatges del territori o activitats lúdic-esportives. A més, es duran a terme diversos tallers d'apicultura, elaboració de llet vegetal i de productes naturals així com tallers de ceràmica, esmaltat i cocció.

  D'altra banda, des del parc natural es vol apropar als visitants i participants el patrimoni cultural i etnològic que caracteritza als pobles que pertanyen a la Serra d'Espadà a través de la difusió dels oficis tradicionals de la zona. El programa es completarà amb concerts a l'església de Tales a càrrec d'Espadà Quartet i amb actuacions teatrals organitzades per l'organització FesEspadà.

  Pujar