elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Operació antidroga a Oropesa i Benicarló: dos detinguts per traficar amb heroïna i cocaïna

Operació antidroga a Oropesa i Benicarló: dos detinguts per traficar amb heroïna i cocaïna
  • La Guàrdia Civil ha realitzat aquestes detencions en el marc de les campanyes de vigilància de costes, ports i aeroports

Dins dels serveis que la Guàrdia Civil ve desenvolupant de vigilància de les costes, els ports i aeroports, i de les vies de comunicació per a evitar el tràfic de drogues, mercaderies il·lícites, el contraban i la xarxes internacionals de tràfic de substàncies prohibides i il·legals a la província de Castelló durant tot l'any, la Guàrdia Civil estableix un ampli dispositiu de prevenció sobre les rutes d'entrada, i d'aquesta manera vigilar i controlar tots els punts i vies d'accés a la província.

La Guàrdia Civil de Benicarló s'ha confiscat de 12 grams d'heroïna i 12 grams de cocaïna, a més de diners fraccionats en bitllets. L'actuació va tindre el seu origen quan els guàrdies civils van donar l'alt a un vehicle durant la realització d'un control preventiu de seguretat ciutadana i van trobar en la bossa de l'ocupant la droga. Després d'examinar l'efecte van comprovar que podria tractar-se de cocaïna i heroïna, confirmant aquest extrem la presumpta autora. La mateixa es trobava a l'interior de la bossa de mà, disposada en 23 bossetes d'heroïna, 21 bossetes de cocaïna preparades per a la seua venda, a més d'1 bàscula i 550 euros.

Com a resultat, l'actuació es va saldar amb la detenció de la dona de 57 anys com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. La segona intervenció va ser a Orpesa, presando servei propi del Cos, els guàrdies civils van observar, circulant per l'interior de la població, un vehicle que va realitzar una maniobra estranya i evasiva a creuar-se amb el cotxe oficial. En tractar de fugir a peu el conductor va ser interceptat pels agents, i després d'un registre del vehicle van trobar sota el seient del copilot una pedra compacta de cocaïna embolicada en paper transparent que va llançar un pes de més de 100 grams. Per aquests fets va ser detingut un home de 42 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, per tràfic de drogues.

Pujar