1 d’octubre de 2020 1/10/20

Les obres de millora dels accessos al nucli urbà de Sant Jordi, en marxa

Les obres de millora dels accessos al nucli urbà de Sant Jordi, en marxa - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Les obres de millora dels accessos al nucli urbà de Sant Jordi, en marxa - (foto 2)
  Les obres de millora dels accessos al nucli urbà de Sant Jordi, en marxa - (foto 3)
  Les obres de millora dels accessos al nucli urbà de Sant Jordi, en marxa - (foto 4)
  Les obres de millora dels accessos al nucli urbà de Sant Jordi, en marxa - (foto 5)

  Les millores demandades en la CV136 per l'alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, als responsables de la Diputació Provincial, ja són una realitat. Aquesta mateixa setmana han arrancat els treballs en el vial que comunica el nucli urbà amb el parc natural municipal del Bovalar, el camp de futbol i les piscines municipals.

  Les obres consisteixen en un accés per als vianants que inclou uns 35 metres de vorera nova paral·lela a la carretera i un pas elevat que, al mateix temps, servirà per a limitar la velocitat en aquest vial. "Amb aquesta actuació no solament es milloraran els accessos, també afavorirà la seguretat dels transeünts, doncs evitarà que hagen de caminar per la carretera amb el perill que açò comporta", ha apuntat Sánchez, alhora que va recordar que són molts els xiquets i xiquetes que solen utilitzar aquest accés, sobretot a l'estiu, per a anar a les piscines.

  Està previst que les obres, finançades a parts iguals per la Diputació de Castelló i l'Ajuntament de Sant Jordi, finalitzen en poques setmanes.

  Aquesta no és l'única obra que s'està duent a terme a Sant Jordi; paral·lelament s'estan s'estan executant els treballs de recuperació d'un antic camí municipal situat en el nucli urbà de la població. Aquesta actuació, que està pràcticament finalitzada, ha sigut pagada íntegrament amb càrrec a les arques municipals.

  Pujar