elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
TREBALL A CASTELLÓ

Els municipis ceràmics de Castelló activen un portal d'ocupació per a facilitar la inserció laboral

Els municipis ceràmics de Castelló activen un portal d'ocupació per a facilitar la inserció laboral
  • El termini d'inscripcions per als grups Reincorpora-T de formació en ceràmica digital continuen oberts per a les persones demandants d'ocupació en els municipis consorciats

El Pacte Territorial per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics ha activat un portal web d'ocupació per a facilitar la inserció laboral en el territori, un servei gratuït en línia per a les persones en cerca activa de treball i, al seu torn, per a les empreses que busquen perfils professionals que millor s'adapten a les seues necessitats. El Consorci també inclourà en la plataforma web, l'accés públic de la qual estarà disponible pròximament, tota la seua oferta formativa juntament amb continguts en orientació, inserció laboral i emprenedoria.

A més, el Pacte ha iniciat recentment el seu nou projecte “DESENVOLUPA-T: Emprenedoria, Ocupació i Formació”, en el qual s'han creat els grups de formació específica en ceràmica digital Reincorpora-T, per als quals segueix obert el termini d'inscripcions. Aquesta formació està dirigida a persones desocupades que formen part dels municipis consorciats i que tinguen interés per reincorporar-se en el mercat laboral, en concret en empreses del clúster ceràmic.

Els grups gratuïts, impartits en els municipis d'Almassora, l'Alcora i Borriana, tenen per objectiu proporcionar els coneixements i eines teoricopràctiques necessàries per al desenvolupament i impressió de dissenys adaptats a la tecnologia Inkjet (gestió de color, Photoshop bàsic, perfils ceràmics, tons...), així com el funcionament i ús de les màquines Inkjet, l'evolució de la producció ceràmica fins a la tecnologia actual i el I+D+I que s'està implementant de cara al futur. D'altra banda, durant les sessions també es treballaran les habilitats i aptituds de l'alumnat en l'entorn laboral i entrevistes de treball.

Pujar