elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Marta Barrachina proposa una línia de bons comercials i ajudes directes per a salvar al comerç de la província de Castelló

Marta Barrachina proposa una línia de bons comercials i ajudes directes per a salvar al comerç de la província de Castelló
  • “Des del PP hem presentat en la Diputació una línia de bons comercials per valor de 5 milions així com un pla de suport a famílies, autònoms i pimes per valor d'altres 5 milions”, indica Barrachina

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, proposa una línia de bons comercials i ajudes directes per a salvar al comerç de la província de Castelló.

La líder provincial del PP defensa les reivindicacions del sector representat per Confecomerç Castelló i planteja una bateria de mesures per a impulsar la recuperació del petit i mitjà comerç a la província de Castelló.

“Des del Partit Popular hem presentat en la Diputació una línia de bons comercials per valor de 5 milions d'euros així com un pla de suport a les famílies, autònoms i pimes per valor d'altres 5 milions d'euros”, indica Barrachina.

La presidenta provincial del PP de Castelló s'ha reunit aquest divendres amb el president de la patronal del comerç de Castelló Confecomerç Castelló, Juan Rodolfo Adsuara, així com amb el vicepresident, Mauro Gómez, I la secretaria general, Teresa Esteve, per a conéixer de primera mà les necessitats del teixit comercial així com per a traslladar-los les propostes que ha presentat el PP en la Diputació Provincial de Castelló. En la reunió de treball també ha participat la presidenta local del PP, Begoña Carrasco, i el secretari general del PP de la província de Castelló i portaveu en la Diputació, Salvador Aguilella.

“És urgent secundar amb mesures àgils i valentes al petit i mitjà comerç de Castelló. No podem quedar-nos mirant sense fer res mentre el comerç es mor i el centre urbà dels nostres municipis s'apaga”, exposa Barrachina.

“El comerç es troba immers en una crisi sense precedents. Ja hi ha molts negocis amb la persiana baixada i a final d'any podríem veure el tancament del 20% dels establiments si no es fa res”, alerta la líder provincial del PP de Castelló. “Des del PP tenim un compromís clar i sòlid amb el comerç i donem suport a les reivindicacions del sector. Proposem ajudes directes i reducció de traves burocràtiques”, indica Barrachina.

La presidenta provincial del PP recorda que en la Diputació s'ha reclamat la posada en marxa d'una línia de bons comercials per valor de 5 milions d'euros per a ajudar a les famílies més necessitades en l'adquisició dels productes d'alimentació en comerços de proximitat.

A més, també s'ha presentat un pla de suport a les famílies i el xicotet comerç en el qual se sol·licita activar una línia de 5 milions d'euros per a sufragar l'increment dels preus i el cost de la llum, el gas i els combustibles, de famílies, autònoms i pimes amb dificultats econòmiques. “En el PP continuarem insistint en la necessitat de dotar d'ajudes directes al comerç així com en la urgència d'activar una línia de bons comercials”, explica Barrachina. tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

Pujar