elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Marta Barrachina defensa a Nules un pacte d'Estat per la costa, un pla de xoc contra l'okupació i inversió en agricultura

Marta Barrachina defensa a Nules un pacte d'Estat per la costa, un pla de xoc contra l'okupació i inversió en agricultura
  • La presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina, desgrana a Nules algunes de les mesures en defensa del futur dels castellonencs i del territori

La presidenta provincial del Partit Popular, Marta Barrachina, ha defensat a Nules un pacte d'Estat per la costa, un pla de xoc contra l'okupació així com incrementar la inversió en agricultura. La líder del PP de la província de Castelló ha desgranat algunes de les mesures del Partit Popular en defensa del futur dels castellonencs i del territori a Nules, municipi que ha acollit la celebració del Comité Executiu del PPCS.

“És necessari un front comú que garantisca futur a la costa de Nules així com al conjunt del litoral de la província de Castelló amb inversions en polítiques constructives enfront de la invasió d'aigua marina que, com lamentablement ha ocorregut a la nostra província, ha destrossat habitatges tradicionals de primera línia de costa, porxos i terrasses que formen part del patrimoni viu d'aquestes localitats”, explica Marta Barrachina.

La líder del PP de la província de Castelló també ha posat l'accent a Nules en l'aposta del Partit Popular per la defensa de la seguretat dels ciutadans. “Cal reforçar plantilles i cal invertir en la rehabilitació del casernes com el de Nules, que el PP va reclamar fa un any a Senat i Congrés a través d'una esmena que el PSOE ens va rebutjar. I cal dignificar la labor d'aquests efectius perquè el seu treball és sinònim de seguretat i tranquil·litat per als nostres veïns”, afirma Marta Barrachina.

Així mateix, la líder provincial del PP ha explicat el pla de xoc dels populars contra l'okupació, “un problema que cada dia afecta a més castellonencs i que necessita d'una resposta urgent”. En aquest sentit, Marta Barrachina ha recordat que l'ha registrat en el Congrés una proposició de llei orgànica per a regular el problema de l'okupació amb mesures com assegurar que el desallotjament siga “immediat”, que no es puguen empadronar en aquests domicilis i que s'endurisquen les penes en el cas que siguen fenòmens mafiosos.

La presidenta provincial del PP de Castelló també recorda la necessitat de “fer costat als agricultors en un moment en el qual tots els seus costos van a més i cada vegada obtenen menys ingressos pel seu treball”. En aquest sentit, Marta Barrachina recorda les propostes del president del PP de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, qui ha garantit portar la càrrega fiscal agrícola “a la mínima tributació possible i fer-la el més atractiva possible” amb una quota zero per als joves, al costat de deduccions en l'IRPF, campanyes de promoció i en defensa dels productes autòctons i accions de lluita contra les plagues, entre altres mesures contra l'abandó dels camps.

Pujar