28 de setembre de 2020 28/9/20

L’UJI i la UPV impulsen l’adaptació de les ciutats al canvi climàtic mitjançant la gestió del drenatge urbà

L’UJI i la UPV impulsen l’adaptació de les ciutats al canvi climàtic mitjançant la gestió del drenatge urbà - (foto 1)

  La Universitat Jaume I de Castelló i la Universitat Politècnica de València han organitzat dins del  projecte LIFE CERSUDS un cicle de conferències amb el títol «Innovació en la gestió del drenatge urbà: eficiència i sostenibilitat per a l’adaptació al canvi climàtic».

  La primera tindrà lloc el dimecres, 15 de maig de 2019 a les 12.15 a la sala de graus de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE) de l’UJI, mentre que el 22 de maig es realitzarà una altra a Alacant, concretament saló d’actes de la Universitat d’Alacant (UA).

  L’objectiu d’aquestes jornades és posar en comú experiències recents en matèria de drenatge urbà sostenible. Per això, es presentaran actuacions urbanes, com per exemple el demostrador del projecte LIFE CERSUDS (finançat pel Programa LIFE de la Unió Europea (Ref: LIFE 15 CCA / ES / 000091) i que s’ha dut a terme, sota la coordinació de l’Institut de Tecnologia Ceràmica (ITC) al municipi de Benicàssim, o una altra intervenció, com per exemple, el Parc La Marjal d’Alacant.

  La inscripció a la jornada del 15 de maig a l’UJI (Castelló) és gratuïta fins a completar l’aforament: https://bit.ly/2JaMMQc

  Al seu torn, la inscripció per la presentació a la Universitat d’Alacant (UA) del 22 de maig, igualment gratuïta fins a completar l’aforament, es pot fer ací: https://bit.ly/2DZsiFC

  Pujar