elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
INCENDI ALT MILLARS

L'incendi de Castelló ja supera les 4.300 hectàrees en un perímetre de 50 quilòmetres

L'incendi de Castelló ja supera les 4.300 hectàrees en un perímetre de 50 quilòmetres
  • El foc amenaça dos punts crítics: les zona entre Montant i la Font de la Reina, i entre Montant i Montanejos

A última hora de la vesprada, Emergències de la Generalitat Valenciana ha informat de les últimes novetats d'un incendi que encara la seua cinquena nit encara sense control des que es declarara dijous passat a Vilanova de la Reina.

De moment, l'incendi ja supera les 4.300 hectàrees en un perímetre de 50 quilòmetres.

Ara mateix, el foc amenaça dos punts crítics: les zona entre Montant i la Font de la Reina, i entre Montant i Montanejos.

Quant a les localitats evacuades, romanen Vilanova de la Reina, Montant, Montanejos, la Font de la Reina, Aranyel, la Pobla d'Arenós, Torralba, Figueres i Pavies, mentre que s'ha desconfiant Caudiel a causa del canvi de vent que ha modificat la direcció del foc.

A les 20.30 hores, en el balanç d'Emergències, s'informava que el foc no amenaça l'entrada de la Serra d’Espadà.

Durant la nit, l'operatiu terrestre se centrarà en contindre l'avanç cap a Montanejos i, en segon lloc, a refrescar el terreny cap a la Font de la Reina.

Així mateix, s'ha previst el vol nocturn de drons per a detectar punts calents per a treballar en el segellament del terreny.

Aquest dimarts a primera hora, amb l'alba, s'ha previst el mateix nombre de mitjans aeris, 22, i 500 efectius terrestres.

Puedes seguir toda la información del incendio en este enlace.
 
 

Pujar