elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Espai Natura de Torreblanca tanca el 2017 amb xifres rècord de participació

L'Espai Natura de Torreblanca tanca el 2017 amb xifres rècord de participació
  MÉS FOTOS
  L'Espai Natura de Torreblanca tanca el 2017 amb xifres rècord de participació - (foto 2)

  L'Espai Natura de Torreblanca ha tancat l'any 2017 amb xifres rècord de participació en les diferents activitats desenvolupades, que només en el període estival han aconseguit reunir a més de 1.100 participants en els tallers i sessions de sensibilització turística ambiental i coneixement de l'entorn, tant veïns com visitants.

  El projecte de sensibilització ambiental 'Els tresors del Prat', que incideix a donar a conèixer les espècies de flora i fauna del paratge natural, ha aconseguit 426 assistents. Així mateix, les activitats d'interpretació i educació ambiental amb Escoles d'Estiu, col·lectius amb necessitats especials o centres d'educació reglada han estat unes altres de les iniciatives més demandades, ja que han superat els 400 participants.

  A més, s'han desenvolupat diferents cursos formatius de Guia de Birdwatching o monitor de rutes verdes, entre altres iniciatives.

  Aquestes propostes estan emmarcades en el conjunt de projectes de desenvolupament turístic, ambiental, agrícola i de formació que es duu a terme a través d'un Acord Marc signat per l'Ajuntament, la Fundació Global Nature i l'Associació Poseidón des de fa 3 anys.

  El regidor de Medi Ambient, Carlos Garcia, ha explicat que 'aquell camí que vam emprendre al maig de 2015 comença a donar els seus fruits, doncs aquest balanç confirma que hem aconseguit convertir un edifici infravalorat i amb un entorn abandonat, en un recurs turístic de primer ordre i amb un gran potencial, en el qual anem a seguir treballant seguint uns principis honests i reals'. 'Agraeixo a tot l'equip de persones que han fet possible aquestos resultats positius. Tècnics municipals, Fundació Global Nature, Associació Poseidón, Infertosa i altres col·laboradors desinteressats', ha remarcat Garcia.

  Pujar