29 de novembre de 2020 29/11/20

El PP lamenta que "el PSOE torne a concentrar les retallades de sanitat a Castelló en anul·lar la reforma de les urgències de l'hospital General"

El PP lamenta que "el PSOE torne a concentrar les retallades de sanitat a Castelló en anul·lar la reforma de les urgències de l'hospital General" - (foto 1)
  • Vicente-Ruiz: “Una vegada més, Puig i Oltra tornen a castiga a la província de Castelló”

El Partit Popular de Castelló ha lamentat hui que el PSOE i els seus socis de Compromís en la Generalitat tornen a traure les tisores de les retallades a la província de Castelló. Els populars han lamentat hui que la Generalitat haja decidit anul·lar el projecte de reforma de les urgències de l'hospital General de Castelló, valorades en 4,2 milions d'euros.

El projecte, que ja estava adjudicat, suposa una nova retallada de PSOE i Compromís a la província de Castelló. Un fet que hui ha lamentat la presidenta del grup popular en la Diputació, Elena Vicente-Ruiz, qui ha lamentat que “des que governen Puig i Oltra sembla que estiguen obsessionats a castigar a la província de Castelló, potser per ser la més xicoteta, però és alguna cosa que des del PP no tolerarem”.

La responsable del PP considera que “aquesta nova retallada, a més, se centra en una cosa tan bàsica com és la millora de l'atenció en urgències en un hospital de referència” i se suma “a la nefasta gestió de la sanitat que estan fent des del primer dia des de l'esquerra”.

Vicente-Ruiz recorda que les retallades han sigut constants des que Puig arribara a la Generalitat: el desmantellament de l'hospital Provincial on fins i tot han eliminat serveis d'atenció a nounats, l'eliminació del Banc de sang que hi havia a la província malgrat les queixes de personal sanitari i pacients, les retallades en personal que han tingut conseqüències letals… Tot això sumat al fet que “han disparat les llistes d'espera d'atenció en tots els hospitals de la província de Castelló”.

La secretària general considera que “està en l'ADN de l'esquerra gestionar malament els recursos públics i aquest és un exemple més”.

Pujar