17 de gener de 2021 17/1/21

Cs lamenta "que la mala gestió de Compromís comdemne a Borriol a un reg de sentències judicials"

Cs lamenta "que la mala gestió de Compromís comdemne a Borriol a un reg de sentències judicials" - (foto 1)
  • Ramos assegura que "dels 210.000 euros que recaptaran amb la pujada d'impostos, 83.000 aniran a pagar als tribunals"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Borriol, Javier Ramos, ha lamentat, després de conéixer-se la nova sentència, avançada per Castelló Plaza, que obliga el Consistori a pagar a l'exalcalde Adelino Santamaría 43.000 euros per les costes del judici per presumptes irregularitats en la tramitació de la depuradora, que "la mala gestió de Compromís acabe sempre en els tribunals i afectant les arques municipals". "Ara, l'alcalde haurà de convocar un ple extraordinari i fer una modificació de crèdit, perquè no li queda cap instància més en la qual litigar", ha explicat el regidor. Així, Ramos ha recordat que "l'equip de Govern ha patit recentment un altre revés judicial que li ha portat a haver de readmetre a l'aparellador municipal, previ pagament de 40.000 euros. No obstant això, i malgrat l'experiència amb Santamaría, encara han decidit recórrer la sentència".

En aquest sentit, el regidor ha advertit que "a aquest pas, els 210.000 euros que ha pujat el bipartit de Compromís i VdB amb els impostos es destinaran quasi al complet al pagament d'aquestes sentències, que sumen ja 83.000 euros". "Estan tots els dies queixant-se de la situació crítica de l'Ajuntament, mentre no paren de balafiar amb batalles inútils", ha destacat el portaveu, qui ha reclamat a Compromís que "d'una vegada per sempre es dedique a defensar al seu municipi i no als seus propis interessos".          

Finalment, el portaveu s'ha preguntat "què opina VdB d'aquest nou càstig als veïns i si continuarà donant suport a aquesta incompetència per pura conveniència".

Pujar