elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
8M

Irene Villa se suma als actes de la Diputació de Castelló pel Dia Internacional de la Dona

Irene Villa se suma als actes de la Diputació de Castelló pel Dia Internacional de la Dona
  • L'escriptora, víctima de la banda terrorista ETA, oferix una conferència este dijous 29 de febrer en el palau provincial

Amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, la Diputació de Castelló ha programat una jornada per a promoure l'esperit de superació, unitat i fortalesa. I per a això comptarà amb taula redona i una conferència, posterior, a càrrec d'Irene Villa, periodista, escriptora i psicòloga, és víctima del terrorisme d'ETA.
Irene Villa va patir amb tan sols dotze anys un atemptat al costat de la seua mare i va perdre les dos cames i tres dits de la mà esquerra.

En la conferència relatarà la seua experiència personal i professional i sobre la lluita, la superació, l'apoderament de la dona i la igualtat de gènere.

Pots confirmar la teua assistència a l'esdeveniment a través d'este ENLLAÇ.

La jornada començarà a les 18.00 hores en el palau de la Diputació de Castelló amb una taula d'experiències sota el nom 'Construïm Juntes', en la qual participarà la presidenta de la Diputació, Marta Barrachina; la vicepresidenta del Consell i consellera de Servicis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero; l'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco; la presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, María Dolores Guillamón; la vicedegana del Col·legi de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana, Mª Carmen Molés; la presidenta de l'Associació de Premsa Esportiva de Castelló, Yolanda Peris; i la directora de la revista And Magazine, Begoña Campos.

La jornada conclourà amb un  networking  en el qual el públic assistent podrà reflexionar i dialogar al costat dels participants en esta jornada prèvia al Dia Internacional de la Dona. El 8 de març va ser proclamat el Dia Internacional pels Drets de la Dona per l'Organització de les Nacions Unides en 1975 i, des de llavors, és un dia de celebració pels avanços aconseguits al llarg de la història i de reivindicació pel que queda per aconseguir en matèria d'igualtat entre dones i homes en tots els àmbits de la vida.

 

Pujar