elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La intensa pluja a Castelló obliga els bombers a intervindre en multitud d'incidents

La intensa pluja a Castelló obliga els bombers a intervindre en multitud d'incidents
  • Els bombers insisteixen a tindre precaució i evitar el pas per zones i túnels inundats i especialment per llits de rius i barrancs

MÉS FOTOS
La intensa pluja a Castelló obliga els bombers a intervindre en multitud d'incidents - (foto 2)
La intensa pluja a Castelló obliga els bombers a intervindre en multitud d'incidents - (foto 3)

La província de Castelló està patint les pitjors conseqüències del temporal de pluja que assola aquest dilluns 21 de març a la Comuniat Valenciana.

Els bombers de la Diputació de Castelló porten tota la vesprada treballant en diversos incidents produïts a conseqüència de les fortes pluges. A més compten també amb efectius de Protecció Civil que col·laboren en la vigilància de llits i incidències diverses relacionades amb temporal en zones de l'interior sud de la província.

Els bombers insisteixen a tindre precaució i evitar el pas per zones i túnels inundats i especialment per llits de rius i barrancs, on ja han hagut de rescatar a una persona que ha quedat atrapada en una zona d'Assuévar després de la pujada de nivell d'un barranc.

També s'han mobilitzat per a rescatar a dues persones que es trobaven a l'interior d'un vehicle embossat per aigua en una zona de barranc a Xodos.

Pujar