elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
INCENDI TOGA

Un important operatiu treballa per a extingir l'incendi forestal que crema Toga des de la passada matinada

Un important operatiu treballa per a extinguir l'incendi forestal que crema Toga desde la passada matinada
Un important operatiu treballa per a extinguir l'incendi forestal que crema Toga desde la passada matinada
  • Bombers forestals de la Generalitat i de la Diputació de Castelló aporten diverses unitats i mitjans aeris per a lluitar contra el foc

MÉS FOTOS
Un important operatiu treballa per a extingir l'incendi forestal que crema Toga des de la passada matinada - (foto 2)

Des de la passada matinada, els bombers estan treballant en l'incendi forestal que està arrasant Toga, a l'interior de la província de Castelló. L'avís del foc va arribar al 112CV a les 5.22 hores i va obligar a confinar als 40 veïns, encara que a primera hora del matí s'ha alçat el confinament al no haver-hi risc per a la població, segons informen des de la Delegació del Govern.

No obstant això, roman tallada la carretera per a facilitar les labors d'extinció.


Als treballs que estan realitzant els bombers del Consorci Provincial de Castelló i els bombers forestals de la Generalitat Valenciana, s'han incorporat des de primera hora del matí quatre mitjans aèris.

Segons han informat des del Consorci Provincial de Bombers de Castelló lluiten contra el foc tres dotacions del consorci, quatre unitats dels bombers forestals, la unitat de bombers forestals de Fuentes de Ayódar, tres helicòpters i un avió, més dos coordindores forestals.

Fins al Lloc de Comandament Avançat s'ha desplaçat el Diputat provincial de Bombers, David Vicente, que es troba al costat dels alcaldes i el personal de l'operatiu per a conéixer la situació de l'incendi i el seu avanç.

Diputat provincial de Bombers, David Vicente
Diputat provincial de Bombers, David Vicente

Pujar