1 d’octubre de 2020 1/10/20

Ibáñez: “El PP salva Vila Elisa i torna a ser qui repara els incompliments de Puig i Oltra”

Ibáñez: “El PP salva Vila Elisa i torna a ser qui repara els incompliments de Puig i Oltra” - (foto 1)

  El diputat autonòmic del PP de la Comunitat Valenciana, Rubén Ibáñez, ha posat en valor la labor duta a terme pel Govern provincial de Castelló que "una vegada més ha actuat en defensa dels interessos generals de la província" ja que "ha decidit rescatar Vila Elisa a Benicàssim davant els deutes de Ximo Puig i Mónica Oltra amb la província de Castelló".

  Ibáñez ha assenyalat que "una vegada més el PP ha hagut de reparar els incompliments de l'esquerra valenciana" que "actúen amb menyspreu i marginant a la província de Castelló pel radicalisme que els caracteritza".
  El diputat autonòmic ha contrastat els dos models "amb una administració com és la Diputació de Castelló que aposta pels interessos generals i que actua de forma constant per a crear oportunitats a la província" mentre que "la Generalitat ha retallat un 87% la inversió per a Castelló enguany".

  "I és que dimecres passat el president de la Diputació, Javier Moliner, va anunciar al costat de l'alcaldessa Susana Marquès, que es rescatava Vila Elisa després dels continus incompliments de la Generalitat des de fa una dècada, agreujada els últims anys amb fins i tot la falta de resposta a les peticions de Benicàssim que recuperaren les obres compromeses per un conveni".

  "Se de un patrimoni importantíssim no solament de Benicàssim, sinó per a tota la província de Castelló. És un problema que estava enquistat i al que la Generalitat no li donava una solució, per la qual cosa el Govern Provincial ha volgut estar al costat de l'Ajuntament i tots els veïns de Benicàssim perquè Vila Elisa siga un referent cultural, turístic, universitari, de congressos i de seminaris".

   1 comentari
  Vicent Bosch i Paús
  Vicent Bosch i Paús
  16/06/2017 08:06
  Consigna del PP d'avui. Villa Elisa.

  Com si no hagueren estat mai a la Generalitat, la diputació de Castelló o tantes alcaldies, ara, reclamen als altres el que no han fet en dues dècades o quatre lustres. Barra.barra.

  Pujar