elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Guàrdia Civil rescata un autobús escolar atrapat a Les Alqueries (Castelló)

La Guàrdia Civil rescata un autobús escolar atrapat a Les Alqueries (Castelló)
  • Diversos menors d'edat han hagut de ser evacuats en quedar el bus bloquejat en un túnel

La Guàrdia Civil de Castelló ha rescatat en les últimes vint-i-quatre hores a una vintena persones que van ser sorpreses per les fortes pluges caigudes a la província la passada jornada i ha rescatat als ocupants de diversos vehicles que van quedar atrapats per l'acumulació d'aigua.

La Guàrdia Civil de Castelló va establir un dispositiu extraordinari amb motiu de les fortes pluges que van arribar a la provincial durant el dia d'ahir i que van provocar el tall de nombroses carreteres.

Entre els serveis realitzats figura el rescat d'un autobús escolar que es va quedar atrapat en un pas inferior de la localitat de les Alqueries, on les seues 8 ocupants, entre ells diversos menors d'edat i el conductor van haver de ser evacuats per una patrulla de la Guàrdia Civil a conseqüència de la ràpida crescuda de l'aigua que va atrapar el vehicle.

En la localitat de Benicarló, un altre turisme va quedar atrapat en un pas subterrani de la carretera CV-135. Quan els guàrdies civils van accedir a l'ocupant, la crescuda de l'aigua cobria pràcticament tot el vehicle, havent de ser evacuat a través d'una de les finestretes i havent de ser traslladat al centre mèdic.

Durant la vesprada i nit d'ahir van haver de ser desallotjats diversos veïns de Borriana, a causa de la forta caiguda i quantitat de pluja que va provocar la pujada del nivell de l'aigua als carrers afecten plantes baixes i habitatges.

La passada matinada van ser rescatats els ocupants de diversos vehicles en les localitats de Moncofar, Borriana, Peníscola, Benicarló i Vinaròs.

Pujar