5 de desembre de 2020 5/12/20

La Fundació Universitat Jaume I-Empresa organitza seminaris en línia gratuïts sobre el benestar en situacions d'incertesa

  La Fundació Universitat Jaume I-Empresa ha organitzat tres accions formatives en línia, que tindran lloc en horari de vesprada, a les 18 hores, a través de videoconferència, en les quals experts en intel·ligència emocional, coaching i psicologia infantil, abordaran la manera de gestionar la situació actual provocada per la crisi de la COVID-19.

  La FUE-UJI aposta per continuar oferint formació a través de metodologies e-learning i, en aquesta ocasió, proposa a tres reconeguts professionals amb excel·lents valoracions com a docents, que aportaran els seus coneixements i experiència a través de sessions virtuals gratuïtes, obertes al públic general.

  La conferenciant d'alt impacte i popular coach Maty Tchey oferirà el 16 d'abril la seua visió amb la ponència «No hi ha virus que per bé no vinga, més enllà del paper higiènic». El 30 d'abril, Edgar Bresó, doctor en Psicologia de les Organitzacions i del Treball i expert en intel·ligència emocional, serà l'encarregat d'explicar com la intel·ligència emocional pot ajudar a nivell personal i laboral i com utilitzar-la en situacions de crisi. Estefanía Ruíz, especialista en psicologia clínica de la salut, exposarà, el 15 de maig, com abordar amb xiquets i adolescents aquesta situació atípica provocada per la pandèmia.

  Les píndoles formatives es plantegen com una oportunitat per a l'intercanvi d'idees amb els ponents ja que tindran un espai per al debat obert.

  La FUE-UJI anirà incorporant noves propostes a aquest cicle de píndoles formatives virtuals. No és necessari realitzar inscripció, n'hi ha prou amb accedir a través de la web www.fue.uji.es.

  Pujar